Financial Imperium
Video Aspect Ratio: 4:1

Bedrijfsgroei seminar!

Financiering in je bedrijf

Coaching

Marketing & Branding

Relaties opbouwen

Verkopen

Time & energy management

Shadeska Nicolina is registeraccountant en business coach, internationale spreker en auteur van het boek '37 Powerful ways to great lifestyle and financial security'. Shadeska heeft verschillende ambitieuze ondernemers geholpen met een strategische visie en strategisch plan om meer winstgevendheid en resultaten in hun bedrijf te behalen, zodat ze het leven kunnen leiden die zij willen leiden.


- Shadeska is registeraccountant met jarenlange ervaring van bedrijven en financiële kennis.

- Shadeska heeft hetzelfde podium gedeeld met haar coach JT Foxx, Wereld's #1 Wealth Coach, Vanilla Ice van het hitliedje Ice Ice Baby, Robert Kyosaki van de beststeller Rich Dad Poor Dad, zijn vrouw Kim Kyosaki en internationale entrepreneur Michelle Mone.

-Shadeska volgt business trainingen van 5 cijfers, waardoor haar klanten ook de beste resultaten kunnen behalen.

- Shadeska is dit jaar naar Atlanta geweest en high level business training gevolgd van de President van High Point Universiteit, Dr. Nido Qubein die in de Raad van Commissie zit van verschillende bedrijven onder andere Great Harvest Bread Company, BB&T (een billion dollar financiële instelling in Verenigde Staten) en La-Z-Boy corporaties.

- Shadeska wordt gecoacht door de beste.

Saturday

11-11-'17

9:00

Ken de cijfers in je bedrijf en je bedrijf sturen op basis van de cijfers. Het verhaal achter de cijfers begrijpen en belangrijke beslissingen nemen op basis van de cijfers. 

Marketing en branding gaan hand in hand. Als je niet zichtbaar bent voor je doelgroep kunnen ze ook niet in je producten en diensten investeren. Marketing en branding leveren je geld op als je het goed doet. Ik zal een aantal tips met je delen uit mijn boek 30 dagen Marketing Blauwdruk dat binnenkort wordt gepubliceerd.

Je kan goed zijn in je vak en je hebt de nodige verkoopvaardigheden nodig, om je producten of diensten te kunnen verkopen.

Je zal niet je eigen blinde vlek zien. Coaching helpt je om snelle acties te ondernemen en op de juiste activiteiten te focussen.

In business draait het om relaties. Relaties met je klanten, business partners, investeerders en werknemers. Er zijn strategieën om succesvol met je relaties om te gaan.

Iedereen heeft 24 uur op een dag. Hoe je met je tijd en energie omgaat bepaalt of je succesvol wordt of niet. 

Het Bedrijfsgroei seminar is van 9:00 - 18:00 uur bij het van der Valk hotel te Leusden.


Adresgegevens:

Philipsstraat 18, 3833 LC Leusden

Lunch 

Tijdens het seminar zal voor een lekkere lunch worden gezorgd.

Het Bedrijfsgroei seminar is voor:

-Ondernemers

-Investeerders

-Sprekers

-Coaches

-Startups en mensen die een bedrijf willen beginnen

-Professionals


Wat zal deze dag Bedrijfsgroei seminar je opleveren?

-Meer groei

-Meer resultaten

-Meer winstgevendheid

-Een plan van aanpak om de rest van dit jaar het beste van te maken en het nieuwe jaar knallend in te gaanVeel Gestelde Vragen

Ik ben een ondernemer met meerdere jaren ervaring, is dit Bedrijfsgroei seminar ook voor mij?

Een seminar over hoe je je bedrijf succesvol kan laten groeien werkt voor ondernemers op alle niveau's. Je kan je bedrijf altijd naar een nog hoger niveau brengen.


Ik ben een beginnend ondernemer of ik heb nog geen bedrijf. Is dit Bedrijfsgroei seminar voor mij?

Zeker weten! Als je succesvol wil zijn raad ik je zeker aanwezig te zijn bij dit seminar.