Financial Imperium

Strategieën en ideeën voor ambitieuze ondernemers

  • Een strategisch plan om de resultaten te behalen
  • Sparren met een expert op het financieel gebied
  • Je krijgt persoonlijke aandacht, coaching en begeleiding van mij
  • Hoge omzet in je bedrijf om het leven te leiden die jij wil leiden
  • Meer tijd om aan je hobbies en geliefden te besteden
  • Je krijgt snellere resultaten
  • Je wordt een gelukkiger mens

Resultaten

Sneller, waardevol en concreet resultaten behalen

Omzet

Hogere omzet om een de maximale uit je leven te behalen 

Leuke dingen doen

Je hebt meer geld om leuke dingen te doen

Persoonlijke aandacht

Je krijgt persoonlijke aandacht, coaching en begeleiding van mij

Tijd besparing

Je hebt meer tijd om aan je familie en vriende te besteden

Maximale potentieel benutten

Je gebruikt je maximale potentieel omdat je meer uit je comfortzone stapt

Ben jij een ambitieuze ondernemer die EUR 100.000 op jaarbasis verdient of wil verdienen? Wil je meer impact hebben op het leven van anderen?

Succes is een formule. Het is net als een recept en als je een zwakke onderdeel hebt in je recept, valt alles in elkaar.


Juiste strategie is meer geld op je bankrekening. Alles wat je doet, moet je een strategie voor hebben. De manier om een succesvolle bedrijf op te bouwen is een strategie te hebben voor alle belangrijke gebieden in je bedrijf: Financiering in je bedrijf, Marketing, Branding, Verkopen, Bedrijfprocessen, Bedrijfscultuur, delegeren en team, Technoologie, Systemen, Innovatie, Relaties opbouwen, Time & energy management, focus, opvolgen. 

Een succesvolle bedrijf focus op al die groeigebieden.


Een Business Coach helpt je de strategieën snel te implementeren. Meeste ondernemers zien Business Coaching als een kostenpost. Business Coaching is een investering in jezelf en je bedrijf. Als ik niet in mezelf heb geïnvesteerd om van de beste business coaches in de wereld te leren, dan was ik niet waar ik vandaag ben. Top sporters hebben ook een coach, om maximale resultaten te kunnen behalen. Soms is het net die extra push dat je nodig hebt.


Business Coaching

Ondernemers verliezen geld omdat ze alles zelf willen doen. Ondernemers zien hun eigen blinde vlek niet. Business coaching is een proces om je de resultaten te laten behalen die jij wil behalen in je bedrijf, om het leven te leiden die jij wil leiden. Een goede business coaching heeft de volgende drie stappen:


Stap 1: 1 op 1 gesprek om te bepalen waar je nu bent en waar je naartoe wilt gaan. Veel ondernemers hebben geen duidelijke visie waar ze naartoe willen gaan. Als je dat niet weet dan weet je niet of je de juiste beslissingen neemt in je bedrijf. Dan weet je ook niet of je op de juiste activiteiten focust.


Stap 2: Strategisch plan maken. Iedereen heeft ideeën, dat betekent niet dat iedereen een plan heeft om de ideeën in de juiste volgorde te implementeren. Het strategische plan is je visie, doelen en actiestappen om je visie en doelen werkelijkheid te maken. De belangrijke vraag die je jezelf moet stellen is: Waarom wil je dat je bedrijf succesvol is? Focus op je missie. Je missie is veel groter dan jezelf.


Stap 3: Actie. Een strategisch plan zonder actie blijft bij een plan. Met busines coaching ga je snelle acties ondernemen, waardoor je meer winstgevendheid en resultaten gaat behalen.


Excuses of resultaten

Wil je excuses of resultaten? Je kan niet beide hebben. De excuses die ondernemers gebruiken zijn...

Excuse # 1: Ik heb geen business coaching budget

Excuse # 2: Ik weet al wat ik in mijn bedrijf moet doen

Excuse # 3: Ik kan geen goede business coach vinden of het is moeilijk om een goede business coach te vinden.


Je kan alles bereiken wat je wilt, als je geen excuses hebt. Je bent sterker dan je excuses. Wanneer was de laatste keer dat je in jezelf hebt geïnvesteerd. Laat me duidelijk met je zijn business coaching laat je gefocust en snelle acties ondernemen, waardoor je meer winstgevendheid en resultaten behaald. Kijk hoeveel meer resultaten je met business coaching zal halen. Kijk niet naar hoeveel het kost. Kijk naar de resultaten die business coaching je zal opleveren.


Behaal meer resultaten met business coaching...start vandaag. Business coaching is voor ambitieuze ondernemers, startups en professionals die een bedrijf willen gaan beginnen. Ik ben registeraccountant en business coach. Mijn business coaching is zo goed dat mijn klanten blij zijn met mijn manier van coachen. Ik focus om mijn klanten resultaten te laten behalen.


Dit is de belangrijkste beslissing in je leven. Alles in je leven gebeurt door de beslissingen die je hebt gemaakt. Je acties bepalen je toekomst. Je zal krijgen wat je op focus. Continue acties ondernemen ondanks je angsten en stappen blijven maken.


Wie is Shadeska Nicolina?

Shadeska Nicolina is registeraccountant en business coach, internationale spreker en auteur van het boek '37 Powerful ways to great lifestyle and financial security'. Shadeska heeft verschillende ambitieuze ondernemers geholpen met een strategische visie en strategisch plan om meer winstgevendheid en resultaten in hun bedrijf te behalen, zodat ze het leven kunnen leiden die zij willen leiden.

- Shadeska is registeraccountant met jarenlange ervaring van bedrijven en financiële kennis.

- Shadeska wordt gecoacht door de beste.

- Shadeska heeft hetzelfde podium gedeeld met haar coach JT Foxx, Wereld's #1 Wealth Coach, Vanilla Ice van het hitliedje Ice Ice Baby, Robert Kyosaki van de beststeller Rich Dad Poor Dad, zijn vrouw Kim Kyosaki en internationale entrepreneur Michelle Mone.

-Shadeska volgt business trainingen van 5 cijfers, waardoor mijn klanten ook de beste resultaten kunnen behalen.

- Shadeska is dit jaar naar Atlanta geweest en high level business training gevolgd van de President van High Point Universiteit, Dr. Nido Qubein die in de Raad van Commissie zit van verschillende bedrijven onder andere Great Harvest Bread Company, BB&T (een billion dollar financiële instelling in Verenigde Staten) en La-Z-Boy corporaties.


Speciaal & tijdelijk aanbod

Optie A: 6 maanden Business Coaching

-1 op 1 live business coaching dag van 8 uren

-14 online business coaching sessies van 1 uur via Zoom/Skype

-Begeleiding via mail en telefoon

-Tijdelijke bonus: Strategisch plan toegespitst op jouw situatie

-Tijdelijke bonus: 3 live business coaching sessies van 1 uur (1 live sessie om de twee maanden)

TOTALE INVESTERING = €9.997 €4.997


Ja, ik doe mee met de 6 maanden business coaching


Optie B: 3 maanden Business Coaching

-1 op 1 business coaching dag van 8 uren

-7 online business coaching sessies van 1 uur via Zoom/Skype

-Begeleiding via mail en telefoon

-Tijdelijke bonus: Strategisch plan toegespitst op jouw situatie

-Tijdelijke bonus: 1 live business coaching sessie van 1 uur (1 live sessie in de tweede maand)

TOTALE INVESTERING = €5.997 €2.997


Ja, ik doe mee met de 3 maanden business coaching


Waarom slechts EUR 4.997 voor de 6 maanden business coaching en slechts EUR 2.997 voor de 3 maanden business coaching? Mijn business coaching zal je meer winstgevendheid en resultaten laten behalen. Ik ben registeraccountant en ik heb in mijn 14 jaren ervaring in de controlepraktijk meer dan 289 bedrijven gecontroleerd. Ik heb hierdoor ontzettend veel inzichten gekregen in succesvolle bedrijven. Op dagelijks basis help ik ondernemers om meer winstgevendheid en resultaten te behalen en het leven te leiden die zij graag willen leiden. Ik zal deze speciale aanbieding beschikbaar stellen voor de eerste 8 personen. Dat is correct!


Als je niet in jezelf wilt investeren, dan de business coaching niet kopen. Ik weet dat business coaching de enige manier is om voordeel boven je concurrenten te behalen. Ik weet als je nog aan het lezen bent, dat je business coaching zeker nodig hebt, meer dan mijn andere programma's. Kijk niet naar hoeveel business coaching je zal gaan kosten. Kijk naar business coaching als een investering.


Ja, ik doe mee met de 6 maanden business coaching


Ja, ik doe mee met de 3 maanden business coaching


Heb in mijn jaren als business coach al veel business coachings gedaan


Wat maakt dat mijn business coaching uniek is?

De business coaching is transformerend. De business coaching is niet alleen focussen op het "Hoe je iets moet doen". Focus is ook op "Waarom je iets moet doen". Tijdens de live business coaching ga ik kijken waar je nu bent en waar je naartoe wilt gaan.


Ja, ik doe mee met de 6 maanden business coaching


Ja, ik doe mee met de 3 maanden business coaching


Voor wie is de business coaching?

-Geavanceerde entrepreneurs

-ZZPers met weinig tot geen werknemers

-Startups

-Professionals die nog geen bedrijf hebben en die graag een bedrijf willen beginnen

-Investeerders in vastgoed

-Internet marketeers

-Sprekers

-Coaches

-Trainers


****BUSINESS COACHING ZAL GEGARANDEERD VOOR IEDEREEN DIE COMMITMENT HEEFT EN AMBITIEUS IS WERKEN!!!!****


Geen excuses meer. Ik wil dat je met mij gaat samenwerken zodat je meer winstgevendheid en resultaten behaald. Grijp deze kans, ik heb 8 plekken beschikbaar en jij en ik beide weten het at je business coaching nodig hebt om meer winstgevendheid en resultaten in je bedrijf te behalen.


Ik heb nog een laatste vraag om aan je stellen: Wat ga je met al dat extra geld dat je door business coaching zal verdienen doen? Als je geen business coaching doet binnen 5 jaar ben je nogsteeds waar je vandaag bent. Wil je de beste zijn? Dan moet je door de besten business coaching doen. Ik laat je zien de juiste volgorde en juiste prioriteit an het implementeren van je ideeën.


Slechts 8 plekken beschikbaar

Ja, ik doe mee met de 6 maanden business coaching


Ja, ik doe mee met de 3 maanden business coaching


Veel Gestelde Vragen

Hoe ga ik te werk?

Eerst hebben jij en ik een 1 op 1 live business coaching. In deze sessie ga ik kijken waar je nu bent en waar je naartoe wil. Waar je naartoe wil gaan zijn je behoeften en de resultaten die je met de business coaching wil behalen.  Vervolgens ontvang je een strategisch plan met je visie en doelen. Daarna begint je met het implementeren.

In het strategisch plan zijn de belangrijke groeigebieden in je bedrijf opgenomen:

-Verkoop

-Marketing

-Branding

-Financiering in je bedrijf

-Time, energy management en focus


Ik help je om alles te doen om je doelen te behalen. Ik zal je harder pushen dan je jezelf zal pushen. Nieuwe acties leiden tot een nieuw leven. Nieuwe acties zijn ook vaak niet comfortabel. Ik zal je helpen alles te doen om acties te blijven ondernemen ook als het om een niet comfortabele actie gaat.  Je groeit als je uit je comfortzone stapt. 'If you are not growing you are dying in every aspect of your life'. Waarom wachten met acties ondernemen tot in januari als je vandaag al acties kan ondernemen? Als je resultaten wil behalen moet je nu het werk ervoor doen. Een business coach helpt je om de juiste acties op het juiste moment te ondernemen. 


Wanneer begint de business coaching?

De eerste live 1 op 1 business coaching plannen wij in zodra je de business coaching hebt gekocht.


Kan ik de business coaching met mijn business partner doen?

Als je business partner aanwezig is op dezelfde sessies als jij, dan is de tweede business coaching de helft van de investering (bij het aantonen van een bewijs dat jullie business partners zijn). Als jij en je business partner op aparte sessies willen komen, dan is de tweede business coaching voor de volledige investering.


Ik heb geen bedrijf, zal de business coaching ook voor mij werken?

Zeker weten! Als je nog geen bedrijf hebt en je wil een bedrijf beginnen dan heb je het voordeel dat je dan zeker op de juiste activiteiten in je bedrijf focust.


Ik ben een ondernemer met meerdere jaren ervaring, zal deze business coaching voor mij werken?

De business coaching werkt voor ondernemers op alle niveau's: beginnend, intermediate en geavanceerd. Je kan je bedrijf altijd naar een nog hoger niveau brengen.


Ik heb een voltijd baan, zal deze business coaching ook voor me werken?

Als je meer resultaten wil in je leven of je wil een bedrijf beginnen dan is deze business coaching zeker ook voor jou.


Ja, ik doe mee met de 6 maanden business coaching


Ja, ik doe mee met de 3 maanden business coaching


Wat levert de business coaching op?

-Je krijgt mega focus om je bedrijf te laten groeien

-Een strategisch plan om de resultaten te behalen

die je wil behalen

-Sneller, waardevol en concreet resultaat

-Sparren met een expert op het financieel gebied

-Je krijgt persoonlijke aandacht, coaching en begeleiding van mij

-Hoge omzet in je bedrijf

-Je hebt meer geld om leuke dingen te doen

-Je bespaart jezelf tijd

-Je bent vrij om meer tijd te besteden aan je familie, vrienden

-Je wordt een gelukkiger mens


Ja, ik doe mee met de 6 maanden business coaching


Ja, ik doe mee met de 3 maanden business coaching

Tijdelijke bonus!

Als je vandaag nog wil gebruikmaken van de tijdelijke bonussen Strategisch plan en de extra live business coaching sessie(s), meld je vandaag nog aan!